(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У всіх внутрішніх бєдах і проблемах винна русня) Ламається метро. - русня. Спізділі бабки на ремонті доріг - русня. Хочуть побудувати парк біля окупованих територій - русня. Спіймали когось на хабарі - русня. Глобально - так, але не всі проблеми можно вирішити, сказав що то русня.
-
це направлено на внутрішню аудиторію - запит на справедливіть високий треба знайти обєкт на який це спрямувати (у всьому звісно винна русня але на неї впливу нема)- і тут або на владу впаде цей народний гнів (напр тому що 2 роки випускали людей за бабки, бронювали цирки і футболістів як критичеу інраструктуру, 160т пенсіонкрів мвс до 60 років десь кажуть не можуть знайти ітд) або направити цей народний гнів на когось іншого -і на закордон саме то. Тому влада каже дивіться ми з вами (з тими що в Україні) ми цих всіх закордоном накажем повернем вони підуть в окопи - тут поки не кажуть коли і скільки. На тих що закордоном пофіг - для держави гірше не буде - хтось вернеться, когось будуть штрафувати періодично, зтось оновить документи і отримає колись повістку а може ні :). Ну і якщо хтось думає перепливати тису сигнал - неварто - бачите он достанемо всюди. тут не розглядаю питання що добре, що погано тільки які мотиви я тут бачу.
-
Ага, тепленько тут
-
просто сижу ржу теперь))
-
Винна русня?)
-
знаешь шо я думаю насчет твоего комментария? 😁
-
Тоді Кулеба - то теж русня?
-
Так через довіреність на іншу особу ця особа може на вас дарчу оформити