(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в чому прикол замовляти такси, в мойом селi четкi пацани на велiках катають
-
Текникли часы не падают в цене особо, но определенные
-
я чув схожий аргумент для макбукiв та айфонiв)))
-
Доброе утро, подскажите пожалуйста кто знает, сейчас собираемся арендовать жилье GTA, до этого арендовали тут же но у компании, сейчас у частника, договор стандартный Онтарио, однако смущает оплата e-transfer. Может ли быть такое что попали на мошенника (жилье видели, предположительно хозяина тоже) ? И второй вопрос как защититься ? Не хочется заплатить 6к на ветер. Спасибо
-
🌟Англійська для проходження співбесіди - безкоштовно! 👋 Привіт усім! Я розробляю програми вивчення англійської мови, і хочу краще зрозуміти потреби моїх майбутніх клієнтів. Я шукаю 9 професіоналів у сфері ІТ щоб задати декілька питань. В обмін я пропоную це БЕЗКОШТОВНЕ 30-хв заняття з проходження співбесіди у сфері ІТ. Запишіться, якщо ви: - Професіонал у сфері ІТ - Ви вивчали англійську раніше, але мало говорили - Бажаєте покращити свої навички англійської мови для проходження співбесіди - Готові відповісти на декілька питань щодо вашого досвіду вивчення мови 📅 Деталі сесії: Тривалість: 30 хвилин тренування + 15 хвилин на питання про ваш досвід вивчення Формат: Онлайн сесія один на один Вартість: Безкоштовно! 🎯 Що ви отримаєте: - Практика типових питань на співбесідах - Індивідуальні поради для покращення ваших мовних навичок - Розслаблене середовище для обговорення вашого шляху вивчення англійської мови 🔗 Зареєструватися тут: calendly.com/olenavertepa-fj2u/45min Трохи про мене: Мене звати Олена, і я буду вашим тренером на цій сесії. Маю два магістерські ступені з Великобританії: з викладання англійської мови та освіти, доповнені численними сертифікаціями та 11+ років досвіду викладання англійської мови за кордоном. Також я маю 3+ роки досвіду управління і знайома з ІТ-сектором, де я працювала проектним менеджером. 📢 Місця обмежені, тому поспішайте! З нетерпінням чекаю допомогти вам успішно пройти вашу наступну співбесіду!
-
В мене друга рента і завжди плачу e-transfer. В мене прям в договорі написано, що оплата тим методом на таку то пошту(акаунт лендлорда) . Звичайно, шо ніхто не може вам гарантувати, шо в вашому випадку все буде окей, але то типовий спосіб оплати. Мені наоборот стрьомно було би давати свій банківський рахунок для стягнення грошей
-
Підкажіть, будь ласка, де можна перевірити чи компанія зараєстрована в B.C? Десь тут кидали сайт, але не можу знайти
-
буде гарячіше в тцк
-
Еще и тут уголовку повесят 🤪