(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вроде ок всё, это за год когда закрыл фоп
-
і поляки кордон не блокували**
-
Ні слова більше
-
ну а вірменію союзник кинув, ну але який союзник то такий і результат
-
І євреї помогли
-
и куда там смотреть
-
там последнее письмо типа "виникло зобов`язання" на Н гривен по налогам, но я все заплатил когда закрыл и сальдо пишет 0
-
а, не, такого как на скрине нет
-
Можливо ти ще не потрапив під розсилку.
-
Читай статтю вище. Всім кого знаю, хто закрив ФОП з 2022 року - всім прийшов лист як в статті
-
Успіхів)
-
да это Диме повезло прост
-
а які "документи"? декларації маю, що їм ще треба
-
прікол :) ну значить фоп буде напівзакритий
-
Якщо провінція ваша та роботодавця одна, то все ок. Якщо різні, то не валідно.
-
Живут такие люди в Канаде 5-10-15 лет, а тут херак - и в розыске. 😁🙄
-
вони не тільки підвезли стволів, але і прийняли міждержавний документ, який по суті об'єднав турецьку та азейбарджанську армію в одну військову структуру, чи щось цього типу
-
На громадянство Канади наче можна податись без паспорта, але є одне але, кілька місяців тому (чи пів року) в канадські новини потрапила росіянка, якій відмовили в громадянстві під час співбесіди, сказали що вона не повідомила, що в Росії її дистанційно засудили за розповсюдження фейків про війну (за підтримку України). Вона через суд потім все ж таки отримала паспорт. Цей закон, може стати тим самим, автоматично всім крімінал рекорд, і потім доказуй, що ти достоін громадянства іншої країни, будучи злочинцем.
-
Думаю ті хто хареєструються матимуть спокій десь до осені далі прийде повістка. Буде новий закон Хто незареєструється почнуть пґоарацьовувати з липня - листи, штрафи, блокування, списки європейським партнерам)
-
постійно пишуть "оновити дані, оновити дані", які дані їм треба? )
23 Jan 2023, 01:02
491502/643687
less than a minute ago