(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
получается уже не запасной?)
-
Можу одного але я не знаю чи він спілкується англійською
-
Ні, там не так було. Я читала інтерв'ю її. Вона сама чесно повідомила що в неї є вирок на рф
-
Апатриды в принципе есть, но это корнер кейс
-
По своей воле точно нет
-
по-перше податися на відмову- не значить що прохання задовільнять. по-друге з PR вам все ще потрібен діючий паспорт та громадянство . ви не можете бути особою без громадянства ..
-
Нельзя выйти из гражданства вникуда
-
Кажуть в Португалії велика діаспора, хтось там був?
-
Нижче ніж в Україні, але приблизно на відсотків 15-20%. А з урахуванням того, що ринок в Україні впав, то так само. Я наприклад, знайшов там роботу на більш вищу зп ніж в Україні, хоча місцевим колегам дійсно платили менше.
-
Теоретично, якщо є ПР, можна було б просто позбутися громадянства, почекати і отримати канадський паспорт, думаю, цю лавочку і прикрили до вступу закону.
-
Може бути, я краєм вуха чув, але я про те, що вирок безпрецедентний.
-
Добре що є цей чатік і все можна дізнатись. То який варіант залишається? Чесно йти і реєструватись після вступу закону, щоб уникнути крімінал рекорд?
-
имхо
-
мені взагалі сказали що це іпсо коли скидали, типу буквально, тому не дивно
-
А для Канади "адмінка" не кримінал рекорд?
-
самый норм вариант просто забить на них
-
Отут навпаки кажуть: youtube.com/watch?v=1raaRpeSFuA&si=nLA5KLuFFzcq1hZV Але я не юрист
-
Якщо зареєструвався і сказав де ти живеш, нема крімінал рекорд, поки що немає процедури примусового повернення людей в Україну. А от якщо за 60 днів не встиг, то "наче" кримінал рекорд.
-
покизо це тільки адмінка
-
What`s the play if FED raises in June/July?
23 Jan 2023, 01:02
491550/643493
18 minutes ago