(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А теперь оказывается что Армия мова віра была правильным направлением)
-
Я памʼятаю яку відразу викликало гасло пороха армія мова Віра перед виборами, а мені моя минула директорка казала аби я стулила пельку бо капуста подорожчала а я не маю права за кордону щось казати про Україну бо я там не жила і не бачила ціни
-
гроші, гроші, гроші.... Так електорат не приманиш
-
Але готуватися треба було а не забити хуй на армію, навіть сухпайки херовіші стали, родич казав
-
Только през разогнал команду с которой шёл на выборы.
-
має бути з точки зору людини, з точки зору держави - краще хай ресурса буде більше тому виключемо з правил можливість використання іншого інструменту :)
-
Виправив)
-
нигде в мире его нет так что..
-
Ну тоді по такій логіці ті хто зараз в Канаді наприклад в цьому чаті не мають морального права зараз засуджувати щось?
-
Ну і додай 2 роки війни, а то якось це повз пройшло...
-
это кстати не значит что он будет прав
-
Все так
-
ну просто и там, и там субъективизм но тот кто внутри страны, у того больше морального права давать оценочные суждения
-
Ну я і кажу що деякі
-
а изнутри другие вещи лучше видны 🙂
-
Так. Взагалі я вважаю що за кордону деякі речі видніше, бо ти не в інформаційному просторі і не дивишся канали Медведчука наприклад, а більше на те як виглядає країна ззовні, що про неї кажуть
-
але я жартую, я нікого не засуджую ні за шо
-
Окрім напевно тих, кого позбавили консульських послуг
-
А хто тоді буде відбудовувати Україну? Бо не буде кому тупо
-
ну вони не були в канаді. а я 2 роки війни просидів в Україні наприклад, не в Мукачево якшо шо) а потім виїхав, виходить шо більш релевантно можу засуджувати звідси вже)
23 Jan 2023, 01:02
491654/644528
21 minutes ago