(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Особенно другие украинцы
-
Прикольно) тепер теж буду казати таксистам що я з Польщі і питати що вони думають про українців)
-
Лол, ну тогда его бугурт можно понять
-
Що не хочуть працювати, що він приютив у себе 2 родини, а вони отримали виплати, подалися на виплати від провінції, отримали субсидії якійсь і звалили. А його залишили поручителем
-
как выехавший из Украины летом 2023 - привык оценивать технические возможности, а не юридические
-
Чаевые не оставляют, рейтинг занижают
-
у меня когда-то бы момент positive расизма в универе Учился я на прикладной математике в КПИ и у нас на первом курсе, на первое сентября был сразу парень из Вьетнама. "О, наверное он шарит! Азиат, да в КПИ!" - подумал я. "Надо сесть с ним, если что будет прошаривать меня" В итоге на первой же контрольной оказалось что он читать по укр./рос. вообще не умеет
-
Хто подавав першу такс декларацію в Revenu Quebec, підкажіть Щоб зайти/зареєструвати свій кабінет потрібен Access Code Єдиний спосіб його отримати це дочекатися фізичного листа з Notice of accessment? Бо мені сам ретурн вже прийшов на картку але доступу до кабінету досі нема, фізичного листа не було
-
Ну от я і кажу. Полюбасу є нормальні палестинці, як і нормальні іранці/китайці/всі інші, окрім русні. Тому то що жіночка казала,то фігня, і нація - не показник. Окрім русні
-
І для умовного мікрозайма треба був канадієць.