(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
3д принтер в бібліотеці? А можна локацію?
-
Які всі позитивні. А мені схоже на місце, де тіло ховають (з триллерів), чи на якийсь скритий бункер
-
Давно вже є store.steampowered.com/app/2300160/Death_From_Above/
-
Да. Но кто ж эти отчеты читает. В медиапространстве они пока не сильно это форсят, я об этом
-
ну мені недавно шось таке в листі прийшло 🤷♀️
-
когда уже АИ начнет работать нормально ((
-
обычные люди не читаю все ждут выжимку выжимка может исказить репорт) все как обычно, что-то хочешь знать - ищи сам, разбирайся сам ((
-
Ніт мене лімітований FOV та проекція там дико виморажує - моя гільда грала, я не можу
-
А ви постите в лінкедині "пройшов курс юдемі" чи це зашквар? Я чомусь думала що ті курси то таке собі, але люди постять все де вони хоч якийсь сертифікат отримали
-
Я теж так подумав, але ось вирішив спитати може просто є людина яка таке бачила і знає що це... сподіваюсь така людина знайдеться
-
Постим. Тут в мене враження, шо всі люблять показувати, чого добилися і т. д. Від девів до топ менеджерів, люди постять все, включно з сертифікатами для галочки типу основи клауд провайдерів чи шось таке...
-
SUN, якщо зустрічав )
-
Я ні. Тільки сертифікати газулі, які мають якусь вагу. Хлча б по особистим відчуттям PMP - від PMI - це гарно а коли постять PMP - від Coursera - це жахливо
-
Це може бути якимось отвором для обслуговування або ремонту (якщо вирізано) комунікації, по типу води або кабеля звʼязку. На всяк випадок, я би замінив іржаву пластину на щось більш міцніше або замурував його повністю.
-
www.berliner-zeitung.de/politik-gesellschaft/geopolitik/die-ukraine-kopiert-lukaschenko-auslands-ukrainer-sollen-zurueck-in-die-heimat-und-kaempfen-li.2209274
-
Який небудь такер карлсон наприклад якусь вижимку твітне
-
"колишня" гільда rather, давно з ними не грав
-
Німці теж помітили що це було вже)
-
Однозначно. Треба на тиждень просто виключити месенджери
-
Так, треба детокс на вихідних робити, бо щось 🚬🚬🚬
23 Jan 2023, 01:02
492006/641358