(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Він за військову підготовку із дитинства і тотальну мобілізацію, але тут така фігня
-
От мені цікаво, що скаже Корчинський щодо консулських послуг…
-
Звідкись виписався і нікуди не прописався
-
А так можна? Це як безпритульний
-
А ось мені цікаво. В мене є ніде не прописаний знайомий, його немає в базах ТЦК. Я так розумію, що він невидимий для ТЦК, якщо не спіймають на вулиці. Чи якими вони базами користуються?
-
Плакали довідки про несудимість? Чи це буде не та база розшуку, яка для довідок використовується?
-
М і ж мається наувазі
-
да, онли отличные в военных условиях
-
І діти?
-
Не знаю як він але вчора дивилась одного політолога і він вважає що воювати повинні всі і жінки також, не повинно бути різниці в цьому плані. Ну і багато хто проти звістно
-
А пам'ятаєте пару місяців тому кричали приьеруть антиконституційні норми, арешти рахунків і т д?)
-
Здається це було коли був серіал слуга народу
-
навряд, до речі, ми навіть коли на загрозі зникнення поносимо владу)
-
Запамʼятайте це повідомлення - через 2 роки будуть подібні пісні про Зеленського 😂
-
Все є залежить від професії. Але мені кожні 2-4 роки треба поновлювати сертифікати, завжди стараюсь щоб за це заплатила компанія)
-
у нас буде те саме тільки співатиме хор імені Верьовки
-
така веселенька пісня про лідера, в якого 30-40% населення недоїдають, зато фінансується ядерка
-
Треба зробити, ага. В нас є персонал гоалс, і треба шось туди вписати (люди вписують навіть фітнес правда)
-
Мені нещодавно ютуб підкинув ось це youtu.be/dGbvctOg5l0 Там із англ субтитрами Дуже похоже на євангелистську пісню, лише Jesus замінено на Kim Jong Un
-
Там же замах на ті пункти які не підпадають оьмкжкнню
23 Jan 2023, 01:02
492061/641969
4 minutes ago