(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А вообще я бы предпочел европейский вариант
-
В Украине внезапно неплохие технические универы, к которым есть доступ у всех слоев населения)
-
Якщо робити smart, то треба дивитись, де краще дають освіту за конкретною спеціальністю
-
Подумой і напиши своєму знайомому)
-
А в ЮС цей бізнес легальний))
-
У мене так знайомий студентом працював на сапорті, потім після універу відкрив свою студію, переїхав в Києв, шукав приміщення кучеряве, хз що звраз
-
я не впевнений, що я готовий віддавати дитину в якийсь типу “топ” вуз
-
Чи краще як в Україні? Викладачі на копієчній ЗП змушені мутити темки щоб мати достойний рівень життя? Наукові роботи які на меті мають тільки вписати імя прєпода в спів автори і повтори тези з його методичок? Ну і головне: освіта дається тим хто її не потребує. Скільки в нас людей з кількома дипломами?
-
сколько у тебя там из тех сотен реально серьёзных людей?
-
ну линкедин это не тот нетворкинг)
-
Дело в том, что я вот смотрю и этот нетворкинг очень хорошо покачивается на coop программах. Студенты 4 курса уже имеют за плечами опыт у лучших работодателей страны
-
Мені тут постійно страшилки з Квебеку розповідають. Типу, приїхали, і ще з аеропорту місцеві до них "розмовляй на нормальній мові", моя знайома бразильянка на це відповіла "це на інгліші?". Але то таке, може на кого натрапиш
-
так ще ж зовсім недавно, 160 років назад в Україні було рабство (кріпатство) і дуже багато українців по суті були рабами
-
нетворкінг переоцінен у мене з сотень тих знайомих в лінкедін і фб, з днем народження вітає не значний відсоток
-
Щоб не була privileged, так. Але в 18-19 це вже не так просто зробити. Вони у шоці, готові були дитині Гарвард сплатити, він добре вчився… вже все, кинув університет
-
получается спасибо Бидону или как
-
раньше таким религии баловались, внушать людям чувство вины чуть ли не с детства, что бы потом легко можно было манипулировать и заставлять отдавать свое заработанное добро, ну а теперь передовые демократии взяли на вооружение
-
нетворкинг наверное да, но это ж из какого-то универа там писали в поддержку Палестины письмо, не?)
-
Смотря что считать крутым
-
Я туди приїхав по закритому ВП, підписав річний рент, і через кілька місяців прийняли той закон :) Нічо такого не було в той період, але було страшно, шо зараз позвільняють і роби шо хоч))
23 Jan 2023, 01:02
493378/645592
about 4 hours ago