(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а помните, до войны еще, на майдане какой-то бывший депутат ноунейм сбил насмерть двоих или троих. и что ему? я вот пытался нагуглить, после 2023-го нет новостей вообще и приговора никакого нет
-
кордон франції шоб на роботу їздити у швейцарію
-
In the news today: Consular freeze worries Ukrainian man in Canada toronto.citynews.ca/2024/04/26/in-the-news-today-consular-freeze-worries-ukrainian-man-in-canada/ ca.news.yahoo.com/just-want-safe-ukrainian-man-080000596.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAEa2Nt1EnMdplMfW9PwMVJCUXfQIlCAeCWhhXez-Bokb4127XI4R7smMErUA8LzkjzTscipm6T4SjxatpRz6aNi4-zCQtdH6k6HCmSWAWd4lPN6bracvcUg_wo6GH8xRMWewODPtfHdMdttFFD4TKp9Y33Zf6ZVQGTLyTupu33ei
-
и не будет ему ничего, самый максимум - условный срок и то, если у него деньги закончятся (все таки бывший депутат, а не действующий)
-
t.me/c/1523454586/3744
-
Воно прикольно що все типу безкоштовно але наприклад я на каток не хожу а весь час його підтримували і в плюсову температуру і в дощ а мені таке й нафіг не треба, те саме басейн, спустили воду потім набрали щоб собак покупати, марнотратство якесь 🤷 якось аж задумався
-
In addition to admissions policy enhancements, UChicago guarantees free tuition for families with incomes under $125,000* per year (with (typical assets). Families earning less than $60,000* per year (with typical assets) will have tuition, fees, and standard room and meals covered by financial aid.
-
ага, типа у него незадолго до дтп была операция на сердце и бедненький просто вырубился за рулем, ни в чем ведь не виноват совсем
-
Канада докинула ще 13 мільйонів доларів до чеської ініціативи із закупівлі артилерійських боєприпасів, довівши свій загальний внесок до 53 мільйонів доларів. Крім того, повідомляється: - 10 з 50 обіцяних Канадою Armoured Combat Support Vehicles (на базі LAV 6.0) приїдуть в Європу цього літа. Українці тренуватимуться на них влітку, машини будуть доставлені до України восени; - 10 багатоцільових човнів, що виготовляються Zodiac Hurricane, приїдуть в Україну в липні.
-
на ренжровері, він там шось відключився чи шо в тачці
-
Лінк зверху, де там про нерезидентів?
-
тебе забанили походу)