(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Див перший місяць в Лонгой, недалеко від метро і дилершипів. Стрьомне місце, наріки кайфують на лавках, ше якась точка була, куда підозрілі типи приїжджали, ніби на закупи... Моя дружина боялася ввечері гуляти з дитиною після таких випадків... Переїхали в Кандіак - то як небо в земля
-
Ви просто починаєте n+1 перший спор чи ФОП це контрактор... ФОП це умови 40 годин на тиждень , відпустки, робоче місце і техніка, і інші умови. Вище деякі люди в листах пояснювали, що то така форма найму. Контрактор не має того всього і може працювати на скількох хоче контрактах. Але я теж не юрист, спорити не буду
-
Із нового Shogun непоганий ще
-
Їх три, і давно вже є ) Нехай дійдуть руки! Там чи далі тим цікавіше
-
Біля любої станції метро, електрички, на вокзалі в будь-якому місті світу буде більш неприємно та небезпечно ніж подалі. Відійдіть від метро на 100 метрів, вам буде небо і земля. Лонгьой набагато безпечніше місце ніж будь-який район Монреалю, просто тому що це не центр і сюди якісь стрьомні люди просто не можуть доїхати, бо в них немає машин. Живу в Лонгьої рік з дітьми, ні одного наркомана не бачив. Навіть не курять тут, ні маріхуану ні просто табак.
-
Дякую всім хто номінував мене на YEG Startup Community Awards. Це велика честь. 🙏 form.jotform.com/241028606124043