(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не везде такое можно
-
Ну, то в Штатах можна спокійно жити нелегалом і мати мед страховку, жити норм життям. Тут ніби є нелегали, але воно непопулярне, бо практично нічо не зможеш. Роботу за кеш ше найдеш якусь, але банк тебе не обслужить, при любому поході в госпіталь чи клініку спитають ohip і його не буде, при любому знятті житла чи кредиті буде секюріті чек, де нелегал не пройде. Сюди купу людей приїжджає, в всіх документи обмежені по часу, але так виглядає, що нелегали не є проблемою для Канади
-
Тут ще варто розуміти наступне: якщо статус не продовжують десяткам тисяч людей, перед якими стоїть вибір або стати нелегалом, або їхати до окопу - багато з них може обрати менш смертельний варіант. І це створить додатковий геморой, порівняно з продовженням статусу. Але, звісно, все залежить від політичної волі
-
Ты не сам по себе её просишь
-
Но он же тоже через компанию делается всё равно
-
Не, в принципе рабочая виза тоже вариант, насколько я понимаю С ней проблем не должно быть, кроме как найти компанию которая её сделает
-
Хз, про это не знаю Знаю что в Швеции как раз так и делали - снимались с ТЗ, выезжали из страны в условную Данию и из Дании подавались на рабочую визу