(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Короче ничо не было с украинцам после первой мировой. Концлагеря действовали с 1914 до 1920. У многих отобрали имущество и деньги. Юзали как дешевую рабочую силу, когда рабочих стало не хватать в 1917 после осуществления мобилизации канадцев. После, те кто выжил, я так думаю, были освобождены и стали гражданами канады.
-
причина создания концлагерей была не полностью в неприязни к украинцам. Частично в их гражданстве Австро-Венгрии. Частично и слишком большой цифре приехавших. Канадцы давили на правительство из-за ухудшавшегося рынка работы, вот Канада и сделала "что-то".
-
Oh my God I never believed that it works, I Invested $200 as my start up capital and to my greatest surprise I earned $4,500 under 48hours of trade with the guidance of Braam David I highly recommend everyone here to join he's platform and start making money online ✍️✍️✍️✍️✍️ t.me/+JGRsoIdXrnRhYmZk
-
Тут ще питання для яких цілей машина. Треба рахувати що вийде зручніше і вигідніше. Якщо на тиждень букати машину - то еvo буде найдорожчим варіантом, я думаю. Для каршерінгу ми користуємось в ванкувері evo і modo. Modo - це довготривала процедура, вони розраховані на місцевих. Але по довгостроковій аренді я не підскажу.
-
А потім змусити платити репарації , звучить як план
-
Ждем концлагеря для индусов
-
ну і ще питання прав, на українські каршерінг не дадуть. З туро проблем не було, українські права всіх влаштовували