(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну я дав відповідь на твоє питання? поясни мені про конституцію на паузі, звідки це взялось?
-
так я дочитав, не розумію нащо ти продублював
-
Курси ВА безкоштовні, кому цікаво dou.ua/calendar/50136/
-
24 ст. — Граждане имеют равные конституционные права и свободы и равны перед законом. Это означает, что не может быть привилегий или ограничений по признакам расы, цвета кожи, пола, религиозных убеждений, имущественного положения и т.д. ● 25 ст. — Гражданин Украины не может быть лишен гражданства и права изменить гражданство. При этом гражданин Украины не может быть изгнан за пределы Украины или выдан другому государству, а само государство гарантирует гражданам, находящимся за границей попечительство и защиту. ● 27 ст. — Каждый человек имеет неотъемлемое право на жизнь. Это означает, что никто не может быть произвольно лишен жизни, а обязанность государства - защищать жизнь человека. ● 28 ст. — Каждый имеет право на уважение его достоинства. То есть никто не может быть подвергнут пыткам, жестокому, бесчеловечному или унижающему его достоинство обращению или наказанию
-
Навіщо когось відправляти в Україну? Створювати прецедент (не беручи до уваги часи совку, наче не було масової екстрадиції), витрачати кошти, давати привід політичним опонентам зачепитися за ситуацію Якщо все й правда йде до прямого зіткнення, неважливо Китай зі США або Європа з росією, чи не логічніше було б країнам які вже прийняли біженців залишити потенційний мобрезерв і дійсну робочу силу?
-
Як ти пишеш що його не підіймав якщо ти в минулому повідомленні буквально пишеш про бусифікацію - що це як не апеляція до мобілізації?)
-
Так а де я заперечував існування примусової мобілізації?
-
Так там по другому пишуть що це руснявий фейк
-
Мне что-то кажется, что в канадской армии у меня были бы выше шансы на выживание))
-
Причому у конституції написано саме які права можуть бути обмеженими, а які не можуть бути обмеженими. Тобто ВР приймаючи закони порушує конституцію і конституційний суд мусить заборонити впроваджати закон, який конституцію порушив. Також треба розуміти що конституція - це основний закон, і ще це закон прямої дії. Бо є дехто думає що конституція це просо щось з якимись записами ні на що не впливаючими. Тому сьогоднішня влада дуже сильно порушує конституцію.