(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так там по другому пишуть що це руснявий фейк
-
Мне что-то кажется, что в канадской армии у меня были бы выше шансы на выживание))
-
Причому у конституції написано саме які права можуть бути обмеженими, а які не можуть бути обмеженими. Тобто ВР приймаючи закони порушує конституцію і конституційний суд мусить заборонити впроваджати закон, який конституцію порушив. Також треба розуміти що конституція - це основний закон, і ще це закон прямої дії. Бо є дехто думає що конституція це просо щось з якимись записами ні на що не впливаючими. Тому сьогоднішня влада дуже сильно порушує конституцію.
-
Тобто українські ухилянти будуть зі зброєю захищати канаду ?))))
-
Це ти зараз намагаєшся виправдатися спустивши це на "сарказм"?
-
Так ну ми спілкувались про Зеленського. Давай нагадаю, я сказав що відос де він це каже фейк. Ти сказав про бусифікацію(мобілізацію). Як одне на інше накладається? Сам перевів на це тему і сам звинувачуєш мене у цьому
-
Ну щось американці не сильно добре себе показали проти іракців на віслюках за 8 років
-
Це дуже залежить від рекрутера. Наприклад у нас два рекрутери сперечались тому що одному пофіг на кавер леттер а іншому - ні. Але це якщо дійти до людини скажімо так. Якщо у компанії ATS спочатку дивиться то я думаю то краще писати прям те що вони шукають