(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну так, вони запізнились, тепер в шкільному віці такого немає, лише з 30-35 треба регулярніше перевірятись. Як із мацанням яєчок)
-
пиздец...
-
в школе?
-
я спокойно уходил пивас пить с кентами
-
Не знаю, мне 200-300 не жалко было
-
а теперь представь, шо такое взрослым дядькам делают
-
Изольда Адольфовна?
-
на самом деле нужно быть благодарными, что мы не учились в католической школе для мальчиков
-
Між іншим, горілка з медом чи цибулею чи перцем - чудово допомагає :-P Содовий розчин - типова штука і в сучасних "небулайзерах" Інгаляція над картоплею - те саме, шо й просто над водою, але картопля довше віддає тепло і пар Властивості молока з часником відомі ще з Давнього Єгипта, а також широко застосовуються в аюрведі та в інших азіатських традиціях, а додавання масла - сприяє відходу мокроти Так шо дещо шо там перелічене - звісно, дурня і варварство, але не все - не думаю, шо будь-який доктор буде сперечатись з корисними властивостями часнику, чи меду, чи перцю чілі і тд (не горілки звісно)
-
❗ ДУЖЕ ПРОШУ ПРО ДОПОМОГУ ❗ Дорогі друзі, знайомі та всі небайдужі люди! В нашій родині трапилося велике горе. Мій син захищаючи територіальну цілісність України, при виконанні бойових дій на Запорізькому напрямку, отримав тяжкі поранення (втрата двох ніг, втрата нирки,осколкові поранення трахеї, тяжка контузія)воїн 82 десантно-штурмової бригади. Зараз він перебуває у військовому шпиталі м. Львова та потребує тривалого лікування, що вимагає щоденних великих фінансових затрат. Наша родина з цими витратами сама не може справитися. То ж просимо всіх небайдужих долучитися до збору коштів Герою, адже він втратив здоровʼя, захищаючи кожного з нас. Його карта 4260488001318637 PayPal [email protected] Дякую за розуміння та ваші добрі серця🤍🕊️