(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можно сказать, чтобы они сами что-то предлжили, и уже отталкиваться от этой цифры.
-
Но лучше что бы они назвали ренж)
-
"Проинвестигейтил рынок, вижу что зп для специалиста моего уровня в подобных компаниях ХХХк в год"
-
Эти визы не так много компаний готово дать, большая часть сразу скажет, что спонсорства у них нет и откажет Но ихмо они как-то сделают потом возможность легализоваться именно для украинцев, которые по программе в Британию попали
-
Вони чітко дали зрозуміти на співбесіді що чекають від мене конкретику.
-
о вітаю) я зазвичай кажу, що поки не можу сказати очікування, і переводжу питання до них про їх рейндж.
-
Також була співбесіда сьогодні і прийшла відповідь що пройшов далі. Чи було у вас таке що компанія після співбесіди пише запит на ваші очікування по зарплаті і інші деталі по компенсації? Як написати відповідь максимально полайт у канадському стилі, може у когось є приклад? Дякую наперед!
-
Щойно прийшов імейл, що я пройшов на наступний етап. 🫡
-
В мене довший час був bell manitoba 15gb за 65…
-
Main regions (all minus MB, SK and QC). В цих провінціях дешевше зазвичай.
-
forums.redflagdeals.com/rogers-bf-ymmv-55-month-100gb-can-usa-calling-2582576/
-
Щойно провірив на сайті то показало роджерс 100 за 75
-
В якій провінціі?
-
Бо вони жмоти відомі. Якщо треба Канада/США, то Роджерс за 55 дає 100 гіг, якщо ні - у всіх операторів першої ланки можна взяти за 45 баксів 50 гіг
-
Калгарі: суто моя відповідальність. Значить драйваей та ще наліво та направо тротуар до середини, далі сусіди. Відпустка - не канає, наймай когось 🤷♀️
-
Bell якраз покриттям мені і подобався до тих пір коли треба було вирушати за межі GTA
-
Спробував вибити діл в белл щоб трохи дешевший тариф дали, так вони ще дорожчі мені видали ))
-
З Фрідом все класно, допоки є покриття. Тому Telus(Koodo)/Bell(Virgin) оптимальніше, як на мене
-
Atlantic Canada, Manitoba, Saskatchewan не пощастило, але там свої є
-
На днях мав ситуацію. Хотів перенести свій номер з белл(манітоба) на фрідом онтаріо , так як фрідом не обслуговує манітобу то прийшлось брати новий номер
23 Jan 2023, 01:02
49514/644796
4 minutes ago