(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Понятно, пруфів не буде. Спизданув аби спиздануть. Війна йде 15 років і він на ній ворує 15 років.
-
Получается заработать нельзя, только украсть?) (решил тоже накинуть)
-
Якою єрундою? Ти звинувачуєш що людина гроші пиздить. На питання про докази максимум що ти можеш сказати це "пук среньк, не дойобуйся пліз"
-
А ещё можно почитать зачем его в телеканал Рада запихнули и кто ;) Ну и почему потом уволили
-
Всім доброго дня. Підкажіть, це нормально що у Koodo перший чек такий великий? Я був на Virgin та платив 50$ за 50G, побачив акцію з Кудо, там 34$ за 50G чи щось схоже. Зайшов та перевівся до них, казали що це пакет за 44$ на 50G та вони там роблять кредит помісячно, що вийде 34. На сайті бачу в Account History позиції Mthly credit (before tax) але ось перший біл і там взагалі на 108$, плюс кредит за Phone Number Change є але не застосований… Не розумію, це наступного місяця зачтуть та буде менше?
-
Це виглядає так як в тому фільмі: кури скільки влізе, тебе все одно задавить автобус 😄 тільки тут: донатьте скільки влізе, але всі ви ухилянти, по 15 років вам криміналки і взагалі ви сєпари країні не потрібні і шоб не поверталися. Дуже гарна й мотивуюча річ. Про що тоді вони талапають в кулуарах МВС і т.д.?
-
ECRE’S ANALYSIS OF THE MAIN OPTIONS AVAILABLE TO ENSURE A SMOOTH TRANSITION OUT OF THE TPD REGIME FOR PEOPLE DISPLACED FROM UKRAINE
-
ecre.org/wp-content/uploads/2024/02/ECRE-Policy-Paper-13_Transitioning-Out-of-the-Temporary-Protection-Directive.pdf
-
Тебе про мотивацию рассказать?
-
та я не єбу) я про цього петрова до сьогоднішнього вашого срача не чув ніколи
-
а голос москальський якийсь на мою думку