(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Все норм я жартома це😝 мама вже перейшла на інші джерела інформації
-
Але насправді я теж його дивився перші два-три тижні)
-
Я не смотрела, но там у всей страны фиксация, это их место проживания
-
Ой, вибачте, я якщо чесно думав що то прикол був)
-
Це моя мама когось собі підшукує, бо в її дочки вже око смикається на цього арєстовічя🤪
-
www.coindesk.com/layer2/2022/11/28/ukrainian-government-puts-binance-payment-service-integration-on-hold
-
Am I residanr if I got SIN?
-
Подарунки до декількох мільйонів не оподатковуються
-
www.youtube.com/watch?v=gMAyGBnVktE
-
vm.tiktok.com/ZMFQSRuod/
-
Ага, розвідка першим ділом адмінам пабліків доповідає. Моніторю держ представників (не арестовича), сподіваюсь від них чи спростування чи хоч щось почути
-
Може розвідка дані якись дає. Якби Буданов вийшов і сказав: у рашки є тридцять калібрів, це максімум 3 залпи то було б легше зрозуміти
-
Ну цей прям детальний. "Рівно 5" , чому не 3? Звичайно я б хотіла, щоб це було чергове іпсо...
-
Нє ну я так то тоже прогнози вмію робити. Коли корабль в Чорне море виходить – буде обстріл)
-
А його прогнози раніше справджувались ? Про обстріли і т д
-
Вакансія була така
-
Десь читав що треба жінка щоб доглядати за бабулькою в Канаді, бабулька тиха, спокійна, їй треба робити чайок, вивозити на дворік, та вмикати арестовіча))) Я так угорнув з того
-
Он давно топит за национализм и что-то делает. Пиздил попов пердушняцкого патриархата ещё когда это не было мейнстримом например, на фронте ещё с 2014(вроде, точно год не помню). Когда происходит херня, он говорит что херня. Когда происходит что-то хорошее то говорит хорошее.
-
Для своєї мами і русні only
-
Хтось перший, хтось другий, але суть одна. А чому ви йому довіряєте ?(карасю)
23 Jan 2023, 01:02
49692/644796
4 minutes ago