(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, треба зайнятися. Тут просто ось буквально недавно була типу зима а тут раз і вже трава поколіна
-
у тебя газон не стрижен
-
То ви всіх шугар мамі розберете 😁 Ні, мені не треба, у мене дружина в чаті.
-
Я з Кітченера 😃
-
а хто не хоче…
-
на смак як дуже несмачне печиво «До кави». Хз як це умудрились завести і продавати.
-
бачив в Адонісі 🥴
-
я у цих беру. ще і кав'ярня гарна ethicaroasters.com/
-
та я не планував печиво купувати. це перший український продукт, який я побачив в Канаді. вирішив спробувати
-
Чому не купити печиво "До кави" в Ноуфрілс?)
-
📹 @kkmalyi shared a reel from Instagram
-
у мене було теж саме, багато втратив, десь більше 10%. Мабуть від картки залежить, як себе банкомат поводить.
-
Там є різниця: - банк чи процесор картки міняє гроші - віза чи Мастеркард, хтось в Європі зареєстрований, хтось ні
-
Ага, зараз ми знаємо, хто дружина Кості)
-
Для друга питаєш?😁
-
Є спосіб. Один раз купується 10 капсул, або можна обійтися тими, що в комплекті з кавоваркою. Після використання, їх треба попатрашити, зняти заводську фольгу. Купується набір одноразових наклейок з Амазону, і ваша кава дешевшає в рази a.co/d/4plom8D
-
все одно: зняти USD в банкоматі без подвійної конвертації не виїде, які опції не обирали, і яка б картка не була
-
Я схожим способом в готелі користувався керугом як чайником) Тільки я кришку лишав
-
У когось був досвід оренди коли депозит наприклад за 6 останніх місяців і коли проходять перші 6 місяців то лендлорд хоче і далі отримувати гроші а ті 6 місяців так і переносяться далі ?
-
Добре, що мій чоловік вийшов з чату і не читає дурню, що я тут пишу)
23 Jan 2023, 01:02
497770/638222
5 minutes ago