(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
на смак як дуже несмачне печиво «До кави». Хз як це умудрились завести і продавати.
-
бачив в Адонісі 🥴
-
я у цих беру. ще і кав'ярня гарна ethicaroasters.com/
-
та я не планував печиво купувати. це перший український продукт, який я побачив в Канаді. вирішив спробувати
-
Чому не купити печиво "До кави" в Ноуфрілс?)
-
📹 @kkmalyi shared a reel from Instagram
-
у мене було теж саме, багато втратив, десь більше 10%. Мабуть від картки залежить, як себе банкомат поводить.
-
Там є різниця: - банк чи процесор картки міняє гроші - віза чи Мастеркард, хтось в Європі зареєстрований, хтось ні
-
Ага, зараз ми знаємо, хто дружина Кості)
-
Для друга питаєш?😁
-
Є спосіб. Один раз купується 10 капсул, або можна обійтися тими, що в комплекті з кавоваркою. Після використання, їх треба попатрашити, зняти заводську фольгу. Купується набір одноразових наклейок з Амазону, і ваша кава дешевшає в рази a.co/d/4plom8D
-
все одно: зняти USD в банкоматі без подвійної конвертації не виїде, які опції не обирали, і яка б картка не була
-
Я схожим способом в готелі користувався керугом як чайником) Тільки я кришку лишав
-
У когось був досвід оренди коли депозит наприклад за 6 останніх місяців і коли проходять перші 6 місяців то лендлорд хоче і далі отримувати гроші а ті 6 місяців так і переносяться далі ?
-
Добре, що мій чоловік вийшов з чату і не читає дурню, що я тут пишу)
-
Ми коли була капсульна, то теж в багаторазові мелену каву та суху суміш веганську замість молока. Бо любили капсули з лате, а без лактози і цукру взагалі не було
-
With everything happening around, I'm still able to trade and receive my profit through the help of Educate2trade who has been so kind and generous to me. he always keep to him words as always and never let me down, in my darkest times he was there for me and now I'm so excited over my investment with her and I'm able to get things done with the help you gave to me I willingly do appreciate the genuine effort and all the hard work you put in for you are indeed a remarkable Man.Thanks again Educate2trade, Contact via link to start a trade too and be happy 👉 www.winnig//platform.com
-
Залишу це молодшим, мій ментальний вік десь на рівні японських старожилів)
-
Ти ж пам’ятаєш про подвійний дохід? Тобі - шугар мамі, дружині - шугар дедді😃
-
Маю неспрессо класичну, не вертуо Вибір капсул всюди великий і вони дешеві Беру Lavazza, вони часто є на знижках, зазвичай виходить десь 4-5 дол/10 шт (також є subscription на амазоні з такою ціною) Смак подобається, може навіть більше ніж аналогічний неспрессо (якщо говорити про чисту каву без додаткових смаків і ароматизаторів)
23 Jan 2023, 01:02
497775/636378
less than a minute ago