(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
у неё границы открыты, поэтому на чилле
-
так, але коли настають ті самі оплачені місяці і ти хочеш і надалі жити то навіщо платити зсуваючи депозит далі, а не дочекатися доки ті гроші підуть на оплату останніх місяців договору а потім платити помісячно нормально ?
-
Ці N місяців постійно пушаться в кінець.
-
що не обов’язково? договір підписується, що ти платиш за перший і N останніх місяців.
-
Бо рент же реєструється офіційно двома договорами - один Ontario-уніфікований, а інший з лендлордом і один ссилається на інший.
-
Ясно
-
unlikely
-
в мене є мем на цю тему, але в бесіді бан дадуть ) в лс кину
-
Депозит більше одного місяця незаконний в Онтаріо
-
Бо це так не працює. Договір вимагає те що написано в ньому, а не те що хочеться. Якщо сказати, що термінейтиш договір через рік, то можна не платити і ті N місяців будуть в кінці. Енівей, мені сказав рієлтор, що це можна пофіксити і написати йому, як прийде час.
-
Ну да, інші країни такі одразу взяли та виконали усі рішення будь-якого українського суду
-
Ну я про це і коментував
-
та і це не депозит, а оплата за останніх N місяців.
-
Я звісно не юрист, але 1. Щось не розумію яким чином те що прийняли десь в Україні вплине на інші країни 2. Якщо це буде більш-менш масовим явищем, то це дійсно привід для політ притулку Хоча може там вже є якісь домовленості і всіх злили
-
Ну значит не лети в Амстердам))
-
У програмістів трохи відбитки міняються, бо банально від кнопок вони стираються, я ось коли подавав на другий закордонний паспорт, в мене майже ніхуя не відбивалось🫡
-
Ну це якщо в Інтерпол будуть подавати. Тебе мають затримати. Але я хз як буде працювати з 1 млн ухилянтів і зйобків 😄
-
потому-что Шарий не лох же
-
Так и есть. А шария так и не смогли достать
-
Окей, про депозит я не правий. «as a deposit to be held in trust as security for the faithful performance by the Tenant of all terms, covenants and conditions of the Agreement and to … be applied by the Landlord against the ...................................... and ........................................ month’s rent. If the Agreement is not accepted, the deposit is to be returned to the Tenant without interest or deduction»
23 Jan 2023, 01:02
497845/638222
7 minutes ago