(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бо це так не працює. Договір вимагає те що написано в ньому, а не те що хочеться. Якщо сказати, що термінейтиш договір через рік, то можна не платити і ті N місяців будуть в кінці. Енівей, мені сказав рієлтор, що це можна пофіксити і написати йому, як прийде час.
-
Ну да, інші країни такі одразу взяли та виконали усі рішення будь-якого українського суду
-
Ну я про це і коментував
-
Я звісно не юрист, але 1. Щось не розумію яким чином те що прийняли десь в Україні вплине на інші країни 2. Якщо це буде більш-менш масовим явищем, то це дійсно привід для політ притулку Хоча може там вже є якісь домовленості і всіх злили
-
Ну значит не лети в Амстердам))
-
У програмістів трохи відбитки міняються, бо банально від кнопок вони стираються, я ось коли подавав на другий закордонний паспорт, в мене майже ніхуя не відбивалось🫡
-
Окей, про депозит я не правий. «as a deposit to be held in trust as security for the faithful performance by the Tenant of all terms, covenants and conditions of the Agreement and to … be applied by the Landlord against the ...................................... and ........................................ month’s rent. If the Agreement is not accepted, the deposit is to be returned to the Tenant without interest or deduction»