(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ага, не так написал
-
Не доходить до тех співбесід. Ти скидала скрін що тобі написала рекрутер за реакт дева, я їй написав, пройшов скрінінг, норм галера, ремоут, 110к, досвід мій підходить все класно. Пропала, я їй написав сказала що не підійшов 🤷
-
Знайти роботодавця який проспонсорує грінку наскільки я зрозумів
-
А в Америці які опції?
-
Гуманітарка, або якийсь PEI (не так вже й просто там роботу знайти насправді), ще є тех стріми провінціалок (вс, Альберті) але як я зрозумів там бали зараз теж високі
-
Ну пр то не паспорт
-
Так а есть варианты его получить?)
-
Щось таке собі і думаю, дружина правда хоче пр, але піаром за квартиру не заплатиш)
-
я кажу про альберту, а не про інші. тут заборона. і на іноземні, і на прострочені. навіть тимчасовий папірець треба знищити, коли приходить пластик
-
Это пиздец
-
www.ddinstagram.com/reel/C6VqeIICpvY/?igsh=MWNhYm1vYmQ1c3JnZw==
-
Ну так, ризикувати життям за 130к грн це крінж
-
«130 тисяч грн – ніщенська зарплата для військового», — офіцер «Азова» Давид Хімік. "Це дуже мало. Люди до повномасштабного в Афгані на контрактах сиділи за $3500, якщо ти сержант чи солдат, а офіцери по $5000 заробляли та пили каву собі. Повномасштабна війна – дуже складна, і тобі платять ніщенську зарплату», – каже Хімік. Він додав, що якщо для піхотинця, можливо, це ще й нормальна зарплата, але для спеціалістів спецпідрозділів зарплата має бути щонайменше 300-400 тисяч. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Все пішов фрасе здавати на PR
-
А ще на касі тобі завжди говорять повну суму 99.99 наприклад це 8 слів і ніколи не округляють, вони не можуть сказати 100
-
где блять найти 130к в месяц?
-
Оце питання треба задати цим всіхнафронтникам
-
Отак можна ж із самого початку
-
где найти бабки на это?
-
www.forbes.com/sites/davidaxe/2024/04/30/the-war-weary-47th-mechanized-is-ukraines-emergency-brigade-the-pentagon-is-rushing-replacement-vehicles-to-keep-the-exhausted-unit-in-the-fight/?sh=3fe6a4317002
23 Jan 2023, 01:02
500652/639206
9 minutes ago