(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Також цікавить оформлення довіреності. Маю трохи дивні питання. Я вчора спілкувалася з українським нотаріусом, він підтвердив, що працює з такими довіреностями. Навіть вислав мені шаблон і сказав, що до нього зверталися з довіреностями написаними українською, завірені нотаріально в Канаді і з апостилем. Але мені це якось дивно звучить. Сьогодні дзвонила до канадського нотаріуса сказав, що має бути англійською, що логічно як на мене. Питання як не упустити якусь дію у тій довіреності, бо наприклад при перекладі можуть якісь моменти вилізти... Також апостиль бачу може бути від провінції і від Канади. Чи є різниця який проставляти? Чи хтось проходив вже весь цей етап в Канаді? Може я щось неправильно зрозуміла, якщо хтось розуміється як це працює, то зорієнтуйте, будь ласка
-
Давай попиздим на людей які в окопах в жахливих умовах з птср скаржаться на несправедливість
-
это отдельная история
-
я спорю с формулировками
-
Як їм пиздіти і всіх ухилянтами називати то можна, а тут він чого за зп згадав. Але походу не вдупляє як його зп корелюється з кількістю ухилянтів які ходять на роботу і платять податки йому на зп
-
очень сильно подахуели моралисты, которые думают что только благодаря ним все а то что было до этого - резко решили вычеркнуть так не работает ни экономика, ни жизнь, ни цивилизация 130к - это ахуенная зарплата в рамках украины то что работа дерьмо - это факт. с этим я не спорю
-
Це мамкіні моралісти попиздіти на людину вирішили на рівному місці
-
ни разу не ныли за нищенскую зп
-
15к СУКА
-
лично знаю юристов кто спас украину от дефолта в арбитраже
-
А якщо йому і цю ніщенську не платити то він кине зброю і піде додому? Чи до чого він це все?
-
получали 15к
-
те кто спасали страну 10 лет после 14 года
-
Не треба
-
еще раз
-
пусть воюет, остальных не трогать - будут работать
-
То піздєц
-
Вам навіть тікети описують, ото щасливчик
-
а ще всякі git ui зазвичай по дефолту категоризують відповідно до такого неймінгу
-
Я б тим хто на нулі, особливо довго, не пиняв би на дичину. Там від психіки тряпка залишається, і на них реально, нажаль, срати в першу чергу нашій владі.
23 Jan 2023, 01:02
500728/636229
4 minutes ago