(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чудово, я вже також спілкувалася вчора з нотаріусом в Україні, з яким плануємо все робити. Напишіть,будь ласка, як з ним сконтактувати
-
Вже спілкуємося) Ще раз дякую
-
www.adidas.ca/en/promotion
-
Триває ліквідація пожежі, яка виникла внаслідок російського удару по Одесі. Пошкоджена цивільна інфраструктура, у навколишніх будинках є вибиті вікна, повідомив керівник ОВА Кіпер. Наразі відомо, що постраждали 14 людей, одного чоловіка госпіталізували у стані середнього ступеня важкості в лікарню. Фото: Олег Кіпер/Telegram
-
робе, але що що а ще одна пара ранерів мені не треба :)
-
40% off 95 це ніяк не 22.80
-
на скріншоті фейк бтв
-
так намальовано ж 95?
-
По тій лінкі що у неї вони 38 Дол коштують, я просто непонятну лінку не став тут постити
-
outlet i see
-
Ось мій скрін
-
В 35 виганяють з канади і пускають назад в 60? Оо
-
+++ от фотограф, у неї тут дуже різні фотки, високі ціни, і завжди є попит www.instagram.com/izmajlova_foto?igsh=eHoxcHJqbDFrMjUy
-
Хтось цікавився питанням коли ти incorporated в Канаді для роботи в айтішці і як цей факт співіснує з податковою України? Почув сьогодні про таку штуку як КІК, і кажуть що штрафи до 800к грн якщо не повідомляєш укр податкову про те що маєш «бізнес» за кордоном.. Це дійсно так? Треба і повідомляти і ще якісь податки платити ще і в Україну?
-
Що таке КІК? По темі не знаю, знаю тільки, що одна укр галера дуже радить закривати укр ФОП перед іміграцією, щоб не залишитися податковим укр резидентом
-
📹 @kkmalyi shared a reel from Instagram
-
tax.gov.ua/media-tsentr/novini/655502.html
-
Кажуть перед переїздом в штати треба обирати не район а калібр
-
Про деяких поляків.
-
А вот что у тебя. Я думал что-то серьезное, а не понос детский
23 Jan 2023, 01:02
500912/641971