(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
людям треба робота і вони готові йти на "yes man" job
-
гроші не пахнуть
-
а почему вдруг все называют это выебонами? Это какой-то рабский менталитет. Работодатель значить волен любую хуйню нести, а я должен улыбаться и поддакивать? Эта практика (задавания тупорылых вопросов) потому и работает, что 99% it-овощей терпят это
-
То це ж обов'язково, чи ти пропонуєш порушувати закон і не реєструвати? 🤔
-
У тебе завжди є вибір не працювати в такій компанії :D
-
As of 2023, the population distribution in Canada between urban and rural areas shows that about 81.4% of the population resides in urban areas, which translates to approximately 31,563,358 people. Conversely, this implies that around 18.6% of Canadians live in rural areas [oai_citation:1,Canada Demographics 2023 (Population, Age, Sex, Trends) - Worldometer](www.worldometers.info/demographics/canada-demographics/). This distribution highlights Canada's high level of urbanization, typical of many developed nations.
-
добре, вибач, то не виєбони, просто, можливо, у випадку компанії яка задає такі питання, це буде оверкіл розказувати все що знаєш на просте питання що таке реляційна бд або ким бачиш себе через 3 роки
-
Прикольно, пів таблиці - автономні міста, чи міста-країни.
-
Что бы еще меньше осознанности было решили выдавать из 14
-
Сьогодні річниця як згоріли т.зв. мирні демонстранти в одесі у 2014
-
накину на вентилятор gfmag.com/data/richest-countries-in-the-world/
-
Та навіть робота є) Просто тут немає проблем для тих, хто тут народився, вчився, працював, помер. Зазвичай то коротке коло)
-
If you can’t fight them, join them?
-
Нет работы - нет проблем
-
В Галіфаксі немає проблем)
-
Недавно я смотрел про проблему в которую загоняет правительство Люксембурга. Там все еще хорошо, но проблемы так же есть. Просто они не соизмеримы с проблемами галифакса
-
Думаю що якраз оці не згоріли
-
Оцей згорів
-
технічно ви праві, але мав на увазі більшість не живуть в центрі Торонто, або якогось іншого великого міста. тобто хаусхолд, який потрібно для комфортного життя у великому місті далеко не такий самий, який потрібно у маленькому містечку.
-
Навіть грізлі тікають через кордони з Канади
23 Jan 2023, 01:02
501692/637944
5 minutes ago