(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Є тут люди які здали CELPIP на високий бал без репетиторів? Цікавить writing/speaking так як там важко самому себе об'єктивно оцінити Чи може бути достатньо пройти оф підготовчі курси/тестові тести + подивитися приклади/відгуки/поради тих хто здавав раніше, якщо почуваєшся впевнено?
-
🦾 Дмитро Газда, засновник українського стартапу протезування кінцівок Esper Bionics, потрапив у топ Times 100 Health Компанія спеціалізується на виробництві «розумних» роботизованих рук. Пристрій має датчики, які зчитують сигнали від мозку і направляють їх до найближчих функціональних м’язів. Водночас протез навчається, а тому з часом покращує керування. З роборукою від Esper Bionics можна підняти і не розчавити навіть виноградину або ж зібрати FPV-дрон, як боєць 79-ї десантно-штурмової бригади Микола (на відео). Після повномасштабного вторгнення стартап безкоштовно надає свої протези українцям. Наразі їх отримали понад 70 людей, на черзі — ще 250.
-
Ну и заодно израилитянам в Израиль, палестинців в Палестину а сирийцев в сирию
-
Так може він Яника і хоче вернуть
-
фотку Подолялки и Януковича постить или подождать?
-
готов вернуться на кофе в Ялте
-
Молодые?) 18-60??
-
❗❗❗ЕС ДОЛЖЕН ВЕРНУТЬ УКЛОНИСТОВ Советник ОП Подоляк выразил надежду на то, что ЕС примет общее решение о возвращении украинских мужчин из-за границы. Он заявил, что ситуация, когда страна истекает кровью, а её молодые граждане находятся за рубежом, кажется странной. ПОДПИСАТЬСЯ
-
Папа-беглец уехал в Канаду. В неньке кричал он все время про зраду. Трус и предатель, позор Украине. Чат будет рад смерти этой скотине.
-
Але я не певен на 100
-
Для українців
-
Та наче і так безвіз був
-
Я бачив, що через овп можна отримати турвізу туди дуже швидко і онлайн
-
А в Японію ПРка дає можливість оформити турвізу?
-
А до чого це? Ну, всі виїхали, далі шо?
-
Фактически что бы удержаться у власти ему надо продолжать войну, т.к он навалил кринжи крепкой
-
та хз, война будет дальше
-
Ему вообще не выгодно сейчас какие-то переговоры и "решения"
-
интересно, зеленку на гиляку повесят или чем все закончится?
-
Та пофіг на протести. А далі шо, рашка там буде? Я про це
23 Jan 2023, 01:02
501760/634634
8 minutes ago