(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вообще падажжи, я писал ещё
-
нет конечно, я готов ехать из Испании чтоб не воевать
-
Могу послать весь чат на войну, что бы вы съебались воевать
-
Мій варіант відкрити кордони і хто хоче той їде, хто не хоче той воює. А твої?
-
ты готов ехать из испании воевать?
-
за все хорошее, против всего плохого?
-
Обожнюю коли відповідають питанням на питання
-
1) Остановка войны на том, на чем сейчас остановились, или же как-то выбить терры договоренностями 2) отдых военным (хотя бы части) 3) модернизация армии 4) модернизация оружия/внутреннего развития производства военки
-
А ти які?
-
Зеленка думає що він в червні на конференції в Швейцарії скаже пині забирайся геть за кордони 1991 бо у нас є потужна коаліція країн і пиня такий ну добре, я ухожу ось вам ще 1 трлн репарацій
-
ІПСО і ШІ? На руснявому ж розмовляють)
-
реально, ИПСО руснявое опять
-
кляті москалі сіють розбрат з українцями за кордоном
-
А які варіанти ти бачиш?
-
Я здав на 9 writing and speaking, 12 reading, 11 listening. Ніяких курсів не брав, готувався аж два дні на ютубі) Дружина також готувалась по ютубу тиждень і здала все на 10. Celpip writing доволі простий, достатньо запам'ятати шаблони відповідей. Speaking також є шаблони але більше на везіння, може попастися що завгодно і важко не розгубитися. Для reading і listening достатньо пройти пробні тести, тут особливо ніяк не підготуєшся, все залежить від ваших загальних знань мови. Ще тести не консистентні по складності, на мою думку, тому можна здати на зовсім різні бали з різних спроб. Я б рекомендував більше уваги приділити на пробні тести, додаткові купити, тренувати speaking щоб в час вкладатись. Після першої спроби здачі тестів ви самі зрозумієте чи варто ще курси брати.
-
можно же мяч не принимать, и дальше воевавть. Просто другой вопрос что собики не хотят возвращаться, людей все меньше и меньше, раскол внутри страны больше и тд и тп
-
Нічим
-
Airtransat
-
То поїхали воювати
-
ну я понимаю, но речь про "принятия решения" какой мячь принимать
23 Jan 2023, 01:02
501793/644489
9 minutes ago