(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут мається на увазі new route, що тепер замість поповнення ресурсів через Крим вони використовують існуючу українську залізницю, плюс добудовують нові ділянки, щоб зʼєднувати ключові міста швидше Умовно через старий маршрут з. Мелітополя треба було через північну частину до Бердянська дістатись - зараз же буде пряма гілка і там між всіма іншими Ну і кримський міст тепер не стратегічна, а швидше символічна штука
-
Спілкуюсь тут с бразильцям. Короче, дівчина с Бразилії працювала в Альберті в маленькій компанії, програмістка. І до неї було жахливе ставлення, ігнорували її ідеї, навіть казали "це напевно твій чоловік за тебе зробив, а не ти". Вона була там в депресії, потім пішла. Це мені не від першого лиця розповіли, але шось у мене підгоріло 🙈 Ще треба назву компанії дізнатися, just to avoid. Я особисто раз спостерігала як чувак дуже грубо відписав в слеку, що всі охуїли (і він, який збіг, з Альберти).
-
а в якому саме? Торонто?
-
Доброго дня! Допомагаю зі спонсорством Пишіть всі ваші питання в пп, не видаляйте повідомлення, обов’язково відповім !
-
шо там по вашему ТрО
-
www.novinky.cz/clanek/domaci-ukrajina-chce-dostat-z-ciziny-sve-bojeschopne-muze-v-cesku-jich-jsou-desitky-tisic-40470208