(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Спілкуюсь тут с бразильцям. Короче, дівчина с Бразилії працювала в Альберті в маленькій компанії, програмістка. І до неї було жахливе ставлення, ігнорували її ідеї, навіть казали "це напевно твій чоловік за тебе зробив, а не ти". Вона була там в депресії, потім пішла. Це мені не від першого лиця розповіли, але шось у мене підгоріло 🙈 Ще треба назву компанії дізнатися, just to avoid. Я особисто раз спостерігала як чувак дуже грубо відписав в слеку, що всі охуїли (і він, який збіг, з Альберти).
-
а в якому саме? Торонто?
-
Доброго дня! Допомагаю зі спонсорством Пишіть всі ваші питання в пп, не видаляйте повідомлення, обов’язково відповім !
-
шо там по вашему ТрО
-
www.novinky.cz/clanek/domaci-ukrajina-chce-dostat-z-ciziny-sve-bojeschopne-muze-v-cesku-jich-jsou-desitky-tisic-40470208
-
да, там написано что типа нет механизмов щас
-
Кстати все чаще в чатиках/доу вижу про паспорта рашки, если вдруг совсем плохо будет))
-
Це рішення на національному рівні. Подоляк і інші говорять про те, що ведуться розмови з приводу рішення на рівні ЄС. Я так розумію, якщо вирішать на рівні ЄС відправляти чоловіків додому, тоді те що держава член має на національному рівні буде не так важливо, так як вона має імплементувати закони європейського союзу.