(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
наверное несчастный случай
-
видали там завод ракет для Ириса горит в Германии?
-
А для чого спілкуватися off the record? Навпаки усе спілкування має бути в письмовому виді. Ви же наче навпаки хочете надати усі докази своєї правоти а не робити тільки гірше
-
І це не для суду до речі. А щоб використати як аргумент перед лендлордом. Вони правила знають
-
Там могли бути докази вимагання 6 місяців
-
Телефонний дзвінком до цього і імейлом де тенант жаліється на контракт
-
Чим доведе?
-
А потім він буде розповідати що ти йому погрожував по телефону ) Дуже смарт
-
Можна спочатку поговорити, а потім залежно від реакції вже відправити імейл
-
А шо Умеров все?
-
Не факт, що повернення законне. Це сіра зона.
-
Ніт не маєш
-
You cannot sign away your rights, в тому числі право платити тільки за останній місяць
-
Маєш попередити перед цим, щоб використовувати як законні докази
-
В Онтаріо one party consent чи якось так Якщо ти є активним учасником розмови - маєш право її записувати і не оповіщати про це
-
Смс? Он він підписав документ своєю рукою
-
ну так я й брав вже консультацію, писав раніше
-
Додайтеся до цієї групи і запитайте www.facebook.com/groups/ontariotenants/ Там були схожі кейси.
-
You cannot sign away your rights, тому в контракті може бути шо завгодно написано Якщо у лендлорда нема смс від тенанта, в якому чітко написано "I propose to pay for extra X months in advance" - то цей пункт контракту буде недійсним
-
саме так і вирішив. почав переписуватися і спочатку дуже ввічливо з мало конкретики але кажучи що я вже знаю закони і правила, не допомогло, написав більш конкретно і вказав що в мене в переписці з його агентом вказані деталі. (оплатити останні місяці мені доречи його агент запропонував, то є в листуванні) вказав на те що я вчасно платив перші півроку і буду робити май бест щоб робити так само коли прийде час платити знов. пройшла майже доба і поки немає відповіді. мене вже трохи лякали що з китайцями краще не зв'язуватись
23 Jan 2023, 01:02
502270/643218
4 minutes ago