(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ніт не маєш
-
You cannot sign away your rights, в тому числі право платити тільки за останній місяць
-
В Онтаріо one party consent чи якось так Якщо ти є активним учасником розмови - маєш право її записувати і не оповіщати про це
-
You cannot sign away your rights, тому в контракті може бути шо завгодно написано Якщо у лендлорда нема смс від тенанта, в якому чітко написано "I propose to pay for extra X months in advance" - то цей пункт контракту буде недійсним
-
саме так і вирішив. почав переписуватися і спочатку дуже ввічливо з мало конкретики але кажучи що я вже знаю закони і правила, не допомогло, написав більш конкретно і вказав що в мене в переписці з його агентом вказані деталі. (оплатити останні місяці мені доречи його агент запропонував, то є в листуванні) вказав на те що я вчасно платив перші півроку і буду робити май бест щоб робити так само коли прийде час платити знов. пройшла майже доба і поки немає відповіді. мене вже трохи лякали що з китайцями краще не зв'язуватись
-
stlawyers.ca/blog-news/legal-record-conversation-at-work-ontario/#:~:text=One%2Dparty%20consent%20rule,%2C%20even%20without%20others'%20knowledge.
-
Блядь Це регулюється на провінційному рівні
-
In Canada, it is illegal to record a phone call without the consent of all parties involved. Calls can only be recorded without consent by law enforcement or national security. Consent is typically implied if the participants reasonably expect the call to be recorded