(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут ще є мікро секта свідків ідеї формального оголошення війни, але без відповіді на щоб що/бо чого
-
це звучить не як 1-1 мітінг, а скоріше ad-hoc, щоб якусь emerging issue обговорити. 1-1 це більш регулярний мітинг (раз на міс/квартал/півроку і тд) де планують цілі розвитку, прогрес, карʼєрні очікування, що і де виправити. Це не є обовʼяковим мітінгом саме між ПМ та дев, у мене були компанії де я це робив і це мало вплив на щось, і було де це робити HR або тімліди, а я не втручався. Так от якщо це був ad-hoc мітос з конкретною аджендою, то девелопер не правий, він сайт вакансій мабудь давно не відкривав, варто нагадати йому, що сьогодні його шлях із компанії прямуватиме не в іншу айті компанію, а на завод з ЧПУ станком ))
-
Не станеться
-
Та я думаю дома в процентном отношении так же от относятся к цене в Торонто как и квартиры
-
Там мова про будинки
-
Це все звісно прекрасно. Але чи не станеться через років 10 такая історія, коли на позови проти України через якусь фігню яка сталась за часу війни, вони будуть просто морозитись та казати, що офіційно нічого не було
-
Так, бо економічну піздбліну від світу отримати ніхто не хоче, жодна держава. Бо то нести відповідальність, яку повністю переклали на плечі жителів. Зручно.
-
btw хамас не держава, стріляю на префаєрі по розумникам
-
Всі ці в'єтнами, іраки, афганістани, грузії, все на світі то були ті самі військові операції, без оголошення війни держави державі
-
www.youtube.com/watch?v=Z8vCMNdSEDE
-
це вже інше питання, сам не робив але вроді якось перекидають люди
-
Це риторичне питання
-
А як туди гривні закинути?
-
Міста типу все що від Торонто до Барі, в Барі вже дешевше все, в Гамвльтоні, але не сильно як мені здається
-
А відкрити рахунок в Канадському банку в чому проблема?
-
Я теж всюди, і оффлайн завжди ок, а от онлайн ні, всякі амазони чи уберітси ок, а от всі ці волмарти і бестбаї ні
-
Тобто правила, читай закони, не робочі?
-
За ГТА
-
тобто все це було зараз виправлення військовий на воєнний, а не час і стан? 😂
-
Картка і пейпал, обидва з укр карткою варіанта не канають
23 Jan 2023, 01:02
502741/643646
3 minutes ago