(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Значить і гроші вони відправлять 9 травня?
-
В мене так само, Express NOA прийшов 28 квітня, а повний NOA буде 9 травня
-
Ні не читала. А діти дорослі?
-
Ви читали умови щоб в них потрапити? Це майже неможливо
-
можливо прийде чеком
-
я щось не думав що канадський сертифікат теж треба
-
Я думаю, що 9 травня прийде повний NOA, а гроші ж потім через деякий час Хоча, в мене в Express NOA, було написано, що відправлять чек 9-го травня, якщо не буде депозит налаштований Подивимся
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=037&top=4
-
Do I need to get a police certificate for my time in Canada? No. You don’t need to get a police certificate for your time in Canada.
-
В той самий, дата була 2 травня, вчора і прийшло
-
Еее чи в той самий день, зараз подивлюсь
-
У мене була дата на майбутнє теж, повернення прийшло на наступний день після тієї майбутньої дати
-
поки що
-
тим більше що як виявилось ту довідку можна без проблем отримати на Україні через інших людей, у бюро перекладів, зі всім необхідним
-
з такими рухами з боку батьківщини хочеться пошвидше отримати альтернативний паспорт
-
Тобто чекаєш рік і ніякого сертифікату не треба
-
А, навіть так
-
вот и воспользуйся моментом, получи через доверенность или через каких-то барыг-решал. Ну и вроде та справка, что делают в Украине, выглядит солиднее чем бумажка из консульства
-
мне вот интересно, а справку, которую тут в консульстве делают, ее потом можно будет перевести на другой язык и использовать? ну мало ли, вдруг придется в Аргентину ехать, а Украина даже внутри перестанет выдавать такие справки без военного билета))
-
В Украине настолько перманентное решалово, что ей проще вернуть граждан руками европейских стран, чем призвать их внутри себя :) В этом наши беда и счастье.
23 Jan 2023, 01:02
502785/634623
3 minutes ago