(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а то такое ощущение что в основном оттуда люди уезжать хотят)
-
в Онтарио как-то совсем плохо с ПР?
-
Хіба що від дуже хорошого
-
Та може доведеться, якщо ВП не продовжать
-
ты ж не из Мариуполя условно
-
так а в чем суть там? типа некуда ехать, дайте ПР?
-
Я там щось читала що теж треба багато заморочитись з документами. Показати, що ти все можливе зробив, щоб по якійсь іншій програмі пройти, але не зміг
-
Я якщо буду лишатись в Онтаріо то таки для себе гуманітарку бачу як варіант, друзі отримали, здається пів року заняло чи щось таке, але грошей коштує біля 3к за людину
-
Є, але там хоча б за вік не віднімають бали
-
Для Канади війна в Україні. Та і Київ, Одеса і навіть Хмельницький далеко від Маріка але теж небезпечно
-
Я в деталі не вдавався але по віку у них ее теж не варіант, показали зв'язки з канадою (робота, школа, сусіди, продавець в супермаркеті). Розписати що війна. Хз що саме переконало офіцера.
-
imho
-
Так ракети ж по всій Україні літають, не тільки на окупованій частині і лінії фронту
-
там, де поїдеш - небезпечно і не дотримуються прав людини. З ЄС представника дшрг “русіч” навіть не екстрадували через те, що його права могли бути б недотримані...
-
В этом мой вопрос как раз
-
Да, но в условном Киев даже сейчас несколько миллионов людей живёт - я хз будет для Канады это расцениваться как "некуда вернуться" или не
-
Ну дають же
-
Спохватилися після закінчення передзамовлення, то ж схитрували з тим, що була відкрита стара версія сайту, то ж все ж таки замовити вдалося)
-
Ми урвали в ресторані
-
В Алеппо також живе 2 мільйони.
23 Jan 2023, 01:02
503226/634680
3 minutes ago