(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так називають жінок українок закордоном що підтримують вголос Україну
-
З пр спокійніше, так
-
А хєр там, це не Торонто. Ніка огляд писала, казала що там в разів 50 менше ніж в Торонто. (Чикаго)
-
Треба думати про майбутнє, наприклад що я хочу через 10 років і потім вирішувати чи треба для пр старатись чи ні. Чи треба пожертвувати чимось зараз. Бо пр взагалі добре мати щоб там не казали.
-
Ну індуси і в сша будуть
-
Що за Оля юа?
-
Тут вибір очевидний. Складніше, коли і PR світить, і робота норм, але в 🇺🇸 в Каліфорнії дійсно «трава зеленіше». Я спеціально їздив подивитися )
-
Можу розказать за свій досвід: більше року не працював (gap пояснював у резюме), IELTS здав на 9/9/7.5/7.5 майже без підготовки (пару онлайн тестів reading/listening зробив і пару writing написав). На результатах написано C2. PR був одразу як прилетів. Так оце все не особливо допомагає. 4 місяці. 80+ вакансій (їх взагалі не сильно багато на native iOS), 5 компаній відповіли позитивно, 4 до технічного дійшли: a) відвалились одразу, бо клієнт відкликав проєкт. b) зникли після технічного, гуглив свого рекрутера — його скоротили. c) no hire на етапі оферу (мені про це забули сказати, доки я не нагадав про себе). d) пройшов тільки в якусь галеру, де обіцяли що максимум дадуть 110к. Як було останнє інтервʼю, то замість офера почув, що проєктів нема взагалі і хз коли будуть. Вже 2 місяці пройшло. Ще одне технічне скоро буде, але вже пофіг. Може не повезло. Може мало старався. Погода не подобається. Все якесь повільне. Тільки гори прикольні, але гори і в США є.
-
Ну мене так тут назвали
-
чи ще щось було, що додавало б бали?
-
Що значить no hire на етапі оферу? Behavioral або кимсь іншим закрили вакансію?
-
Ну, просто у вас реально такі наративи були. То іпсо, то чому не на фронті (умовно) і тд і тп
-
В мене чудова робота, але чоловік от не може знайти поки що
-
А мене до речі відправляли тут на фронт
-
Жодного разу не писала про «чому не на фронті», «іпсо» теж жодного не написала, нікого не називала ухилянтом. Просто комусь не сподобалось що я сказала що взяти руснявий паспорт це дніщє
-
так хіба не можна, якщо шлюб?)
-
Але так, брати ру паспорт - то єбаніна
-
Там не за паспорт було, але мені влом шукати)
-
Взять руснявый паспорт это реально днище
-
А як реагують на те що Залужного звільнили через влк з висновком непридатності? Це різні речі
23 Jan 2023, 01:02
503385/641776
less than a minute ago