(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
португальске vinho verde, «зелене вино», вони різні бувають і червоне (але якось не популярне) і біле, назва від того що воно «молоде», спробуйте, воно з недорогих
-
хоча в світі де все іпсо
-
поширювати це став якийсь аккаунт в твітері без сорсу
-
але це вже точно іпсо )) я колись загуглив, щоб запевнитися
-
Пограничник спросил, тут одни девчата и все сказали «Да»
-
говорит, что без вопросов, даже с автобуса не выходил )
-
Перевіряти ресурси це добра практика
-
тоді да, згоден
-
Не претендував на правду та реалізм. Але це дуже підходило під узагальнену позицію, яку озвучили постом вище
-
мені цікаво, чи всі зрозуміли, що не так з тим висказуванням вище )
-
Тут я бачила жінок, у кого чоловіки в Україні і щось не ниють, крутяться, доглядають дітей і готуються щоб чоловік приїхав вже на пр готовий. В загальних групах не ІТ псепатронять всіх чоловіків, які виїхали, хоча їх чоловіки теж виїхали
-
Все очень токсики. Зато в линкедин практически не бывает срача))))
-
закрили іншим. просто забули сказати (відповідь обіцяли за 2 тижні)
-
Сподіваюсь, що хоча б ті з кими ту спілкуюємось - зрозуміли Але загалом - не впевнений.
-
Так і з Україною. рашка то країна удод, але Україна не зробила те, що могла, щоб запобігти тому, що сталось.
-
Але дівчина теж дура бо знала куди йде. І хоча вона технічно не винна, в неї були всі важелі не бути згвалтованою - не йти в клубас де "наркота це норм мужики то свині".
-
Я лише порівнюю зміни, які стались в комунікації українців в мережах за останній рік-два. Це не знімає загальні питання та проблеми суспільства в цілому
-
Безумовно, гвалтівнику треба яйця відрізати.
-
Якось Бен Шапіро на прикладі дівчина яку зґвалтувати в клубі пояснював це.
-
Давайте не забувати, що рашка вона існувала без нашого бажання і небажання, а от українці своє "домашнє завдання" по побудові нормального соціуму і нормальної країни продовбали.
23 Jan 2023, 01:02
503420/641963
4 minutes ago