(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А ожидание сейчас около 2х лет будет до гринки
-
Т.к др получения гринки уже будет сложно заехать по не имми визам/статусам
-
В соседнем чате есть. Лучше подаваться внутри страны
-
А є хтось, хто на eb2 niw подавався останнім часом, хто готовий трохи поділитися досвідом?
-
u4u не ведет на прямую к гринке
-
Скорее ПР по провинциалке будет быстрее
-
Лол, ну это зависит от вашего кейса и вытекающих из него
-
Хоча за ці 1,5 роки і пр зробити можна. Там питання лише в місцевій роботі, по іншому всього вистачає
-
В них немає якогось прискорення за додаткову плату чи чогось такого? Як останній варіант є ще 1,5 роки візи в Канаді і дочекати в Мексиці (там пмж є)
-
Если программа не ведет на прямую к гринке, это не значит, что её нельзя получить. Ну и по мотивам соседнего топика и срачика недавнего - найдутся желающие получить куринный паспорт и податься на полит убежище.
-
Т.е если у вас есть возможность продлевать статус в Канаде еще столько времени
-
Если такой вариант норм
-
Сложна, ну можно сидеть и ждать в Канаде два года
-
Пока не знаю як заїхати, бо u4u дати не сходяться, чоловік останній раз в Україні був в 2021, я ще в 20-му. Варіант останній, який може зробити компанія, це типу перевести з одного офісу в інший, але це переїхати в Мюнхен на рік щоб в офісі пропрацювати напряму, бо до цього як контракт
-
ось мені і цікаво які мотиви у людей. трохи накосити грошей та їхати далі мабуть
-
дякую. я питав про вірогідність для пересічного it який хоче залишитися у північній америці. мені здається сьогодні вище все ще pr.
-
Якось невесело, треба думати і шукати вихід
-
4 месяця уже нет никаких продвижений
-
В конце 2024 ожидается что будет +- 2 года ожидание подачи на гринку
-
Но сейчас сильная ретрогрессия, и будет скорее только хуже
23 Jan 2023, 01:02
503498/642424
2 minutes ago