(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мені здається багато хто тут не прораховують варіанти до кінця, наскільки це можливо. мінлива легкість вибору та переїздів скоро закінчиться. моя власна думка.
-
Проверяй компанию на h1bdata.info/ Или аналогичных сайтах. Если она там есть в последние года, то высока вероятность, что визу сделают и с нуля.
-
Це пока якась важна форма не крешнулась)
-
Спонсорство это и гринка тоже
-
Почитаю, дякую. Я просто формошльоп. Важко буде довести, що це нац інтереси сша
-
Я хз, гк на етапі співбесіди мене не цікавила, але як поюшку рекрутер сказав що можуть мене в штати забрать або з Канади працюватиму
-
а не везти з-за кордону когось
-
я думаю, всі хто пишуть, що споснорять візу, то вже видану мається на увазі, щоб зробити трансфер
-
В закрепленном сообщении есть чатик, там есть немного информации, все не настолько сложно выглядит, как кажется.
-
Візи H1-B? Це ж жостка лотерея
-
У 2023 пр все ще був легше
-
треба спочатку value зробити
-
просто не одразу
-
Але насправді, всі компанії роблять грінки, якщо це продуктові, а не галєри. У мене є приклади компаній, де 30 девів, 400 девів, і т.д.
-
до березня треба знайти работодавця та вмовити його зробити заяву. грудень-січень
-
А так всем лень ждать пол года сейчас, куча людей внутри сша кто закрыть позицию может
-
Могут подать, но сейчас конечно шанс меньше Только если сильно понравился могут предложить подать
-
Делают. Просто подача в начале года. Март, если не ошибаюсь.
-
неможливо просто взяти и отримати gc по u4u.
-
далі 3 єтапи, на кожний - збирати документи окремо. єтап тягнеться від піароку до двух чи більше. без кваліфікованого лоєра - важко.
23 Jan 2023, 01:02
503549/642441
10 minutes ago