(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Витри оце і можна буде поговорити
-
я не написав що вона пропагандує розв'язати війну, я написав про те, що вона талапає те що їй каже влада, а не реальній теми які турбують громадян України. як приклад, чому вона не сказала скільки людей зараз відмовляється від громадянства?
-
коли ти закриваєш на це очі, ти зрозумій що ти даєш право їм то талапати. це таке саме зомбування як і кацапів. пропаганда меседжів влади. вибач, але ти мені нагадуєш тих хто казав "я нє інтересуюсь палітікой".
-
хотя там вроде было с нарушением конституции, но она на паузе
-
ну 4 лишения гражданства было)
-
4 минимум
-
Ну ми зараз чим займаємось, бігаєм із крайнощів в крайнощі та кажемо те чого не було
-
0? Разве хоть одно заявление подписали с момента вторжения?
-
якщо ти вважаєш її нормальним і справжнім журналістом - це твоє право. але коли вона вже погрожує що до кожного постукає сбу - це точно не те саме, що у кацапів? це за таку демократію боролися останні 2 роки?
-
тоже логично, в принципе
-
А шо ви хочете від рупора? Щоб вона казали не йдіть в ТЦК, здавайтесь, тікайте через Тису. На то вона і рупор
-
t.me/uaitincanada/513124
-
Ну там буквально отаке
-
Я не знаю нікого, кому цікава її думка 😁
-
ну она ж рупор, а не просто плохой журналист
-
🔍 Профессиональная помощь в трудоустройстве! 🚀IT, здравоохранение, финансы и другие отрасли. Мы поможет всем, кто с толкнулся с трудностями в поиске работы, по специальности, после переезда в США! Подаем заявки, улучшаем LinkedIn, перерабатываем резюме, помогаем с подготовкой к собеседованиям. Понимаем сложности рынка, используем связи и экспертизу. Экономьте 100% времени, сосредоточитесь на себе и близких, а мы обо всем позаботимся! Цена услуг $300, результат гарантируем. +1 360 360 9713 (US)
-
Ну типу якщо ти в душі "всі на фронт але не я" то ти дивишся у змі те що тобі підходить
-
Я щось сумніваюсь що наше змі когось створює, скоріше хтось обирає собі те що йому подобається із наявного у змі
-
Скоріше то кореляція
-
оляюа как следствие подобной риторики в СМИ
23 Jan 2023, 01:02
505463/644627
8 minutes ago