(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну, выгонять тебя на улицу не будут, а кушать ты хочешь всегда
-
синій - це бейсмент де я живу. червоний - лендлорд. Верхній графік - електрика. Нижній графік - газ. У нас окремі лічильники на газ, електрику (і як виявилось воду). Хоча в контракті було 30% води...
-
я в Калгарі. найближчі міста не набагато дешевші, а роботи там менше (за профілем дружини і моїм). тому ми лишаємось тут, бо вибір вакансій більше. "дальні локації" в місті - це звісно аргумент, але я тупо в дупі живу, хоча це вважається одним з дорогих районів, і оренда тут завелика (по прильоту обирати не було часу). Варіанти типу Мальборо відкинуті з самого початку, бо існує crime map, і там ппць. Поки немає локальної постійної роботи - я йду від мінімуму. заплатити все що треба, а інше на їжу, розваги ітд :) За Fair entry ходжу в басейн :)
-
сорі, може це тема іншого топіка? "про житло"?
-
чет дофига
-
друг у таунхаусі мав рахунок за 1МВт (1 МЕГАВАТ) електрики 2 місяці тому. Мої 500квт за бейсмент виглядають не так погано. Але в порівнянні з 140квт у Львові - забагато звісно
-
60-70% комуналки складають платежі по доставці/розподілу/відведенню(де це примінимо). але дуууже дофіга :(
-
хто з Калгарі - підкажіть які у вас тарифи (не за газ і електрику, а за всі ці розподіли і тд)?
-
а за газ так взагалі пздць. з 70$ за сам газ - 14
-
за гарне життя
-
сколько у тебя рент?
-
виїжджаю. і не кажи, що у тебе вже 5 людей
-
Ну вот смотри, за 547 кВт - 72 бакса
-
BC Hydro