(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Адміністративні порушення не відображаються у витягу. У мене було б штук 40 мабуть, але витяг чистий. Але це не заважає щось утнути і прийняти новий закон яке це змінить
-
Ну значить буде що перебуває у розшуку :))))
-
А то з їх "законами" можна багато очікувати
-
Вже хоч є пмж не так страшно...
-
оголосити в розшук та затримати особу можна лише за рішенням суду в межах відкритого кримінального провадження або за наявності обґрунтованої підозри
-
Витяг повинен бути "повний" і ціль "надання в установи іноземних держав" а не оце як тут
-
Я так думаю вони можуть базу взяти з кордонів... І зразу всім хто перетнули і не обновили вліпити розшук)
-
Чиє це?
-
Я все-таки схиляюсь що тут про карний розшук. Ну наприклад якщо рідні звернулись в поліцію що людина пропала то навряд роблять рекорд сюди. Імхо зараз не оновлять дані умовно людинв яка 20 років тому виїхала - по факту не відомо чи це ухилянт чи можливо вже загинула в дтп.
-
Ще іпотеку треба взяти, тоді Канада ні за яких умов нікуди не видасть
-
Друзі, я дуже люблю читати цей канал, і читаю його в public transport час від часу. Через такі картинки я можу не доїхати додому
-
Начебто так
-
В мене повний і для пред'яви за вимогою, що вибрав то і є
-
Ну... То можливо зараз. В майбутнє не заглядаємо
-
Теоретично там є якийсь пункт що неможна оштрафувати 2 за одне й те саме порушення на протязі року. Але від різних юристів чув різні варіанти. І є ще якась стаття за системне ( чи якось так ) порушення військово обліку за якою йде кримінал. Але знову ж таки я це все перевіряв першоджерелами.
-
ну дарственную никто не запретит делать)
-
Навіть не віджати а заборонити їх продаж...
-
Ні, не можуть. Але вам можуть заблокувати рахунки, якщо виконавча служба звернеться до суду
-
І скоріш максимум чим воно може закінчитися то тим що держава схоче віджати не тільки машини а і нерухомість...
-
Я знаю що штраф за парковку не буде в довідці про не судимість...
23 Jan 2023, 01:02
507438/646044
about 4 hours ago