(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можеш на мою коргі переписати)))
-
після анексіі Криму, ще в березні 2014. просто закрили реєстри БТІ і всьо. Ніхто нічого офіційно продати в Криму не міг. Мовляв: Анексія незаконна, тож уся нерухомість шо є станом на початок 2014 українська. А на людей пофіг, хай як хочуть: Чи там на ворожій стороні нелегалами зостаються, чи приймають нові закони\ в рф військові чоботи взуваються... кому не подобається "чемодан=> вокзал..." Конституційні права в односторонньому порядку розірвано\ порушено? Не, не чули, то ваші особисті проблеми... ок, ми десь якось розбрілися по світу, аж осьо через 10 рочків і про нас згадали: Мерщій до ТЦК! А хто не, тому паспорт не подовжать! 8-/ мої тіко питають: А до якого воєнкомату? За місцем приписки? У Нахімовському р-ні Севастополя?
-
З собою привезли
-
Тобто до того, «як повернеться законна українська влада у Криму» головне щоб майно не поупливало, а на нас / громадян байдуже? Йдіть но … Ми десь/ якось мусили зникнути/ пересидіти/ хз де/ хз за як вижити. Ок. Але ж тепер таки не байдуже. Тепер ось згадали і про нас. Якась гра в одні ворота
-
А в чем смысл блокировать счета людям которые живут за границей? Разве все не вывели деньги ещё в 2022 когда были безумные ограничения на счетах для всех? У меня например аккаунт в привате остался только потому что его вроде только лично можно закрыть.
-
Мені дуже вас шкода, але я не розумію ваших претензій до України. Україна не крала у вас майно, вона зробила так, щоб ви змогли їм розпоряджатися, коли повернеться законна влада. Це нормальна світова практика. Погугліть про нерухомість на Кіпрі або в інших подібних місцях. У ваших бідах винувата не Україна, а раша
-
Helldivers2?