(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Добрый день! У мене є КВАРТИРА з 2 спальнями в центрі міста з видом на озеро. 215 Fort York Blvd, Торонто. Доступний 1 липня і Приватна 1 bedroom apartment in North York Доступно 15 червня або 1 липня Дайте мені знати, якщо ви зацікавлені і Kімната в будинку in Vaughan для однієї людини, дайте мені знати, якщо це цікаво. Наявний заразі і 2 спальні в будинку на 2 поверсі. Розташування Thornhill Woods, Vaughan. Дайте мені знати, якщо цікаво. Доступний 1 липня
-
Добрый день! У мене є КВАРТИРА з 2 спальнями в центрі міста з видом на озеро. 215 Fort York Blvd, Торонто. Доступний 1 липня і Приватна 1 bedroom apartment in North York Доступно 15 червня або 1 липня Дайте мені знати, якщо ви зацікавлені і Kімната в будинку in Vaughan для однієї людини, дайте мені знати, якщо це цікаво. Наявний заразі і 2 спальні в будинку на 2 поверсі. Розташування Thornhill Woods, Vaughan. Дайте мені знати, якщо цікаво. Доступний 1 липня Let me know if your are interested , I will send photos
-
ще gray zone подивись (якщо що, я ні в те ні в те не граю - тільки пубг) www.twitch.tv/directory/category/gray-zone-warfare
-
Всім привіт. Щось новини про можливий наступ на Харків не дають нам покій. Можливо хтось вивозив батьків з України? Ми от думаємо вивезти їх чи то в Турцію, чи то в Португалію. Можливо в когось був досвід. Як важко там знайти житло? Яка вартість оренди? Взагалі можна знайти заздалегідь? І як шукати. Можливо є якісь сайти з пошуку житла. Якщо не оренда, то може готель в Турції. Потрібно, щоб дозволили проживати з тваринкою - у них кролик. Перебираємо всі варіанти. Якщо в когось є якась інформація, думки, поділіться будь ласка, буду дуже вдячна.
-
ты просто не купил лучший скин в фортнайте
-
Грати на телефоні - це як з резиновою куклою робити різне. Наче процес однаковий, але якась хєрня
-
Что не сезон - то вперед закидывать)
-
поиграй в Perfect World на мобилке, поймешь что в других играх и нет транзакций)
-
не удивительно
-
ну мобилки живут за счет микротранзакций