(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми самі солемо, супер просто
-
а контакт того юриста ще є?
-
www.theglobeandmail.com/canada/article-man-assaulted-newfoundland-officer-with-block-of-cheese-police-say/
-
11% то не більшість
-
18 агентів були сформовані і відправлені під прикриттям для стеження щоб вийти на Кіру
-
Для мене все що більше 100 вже не так погано)
-
Нижче кидав. Трохи неточно написав, це більш як перекладачі. apostille.group@gmail.com
-
пояснювальну бригаду будь ласка
-
підкажіть плз, може хто знає, як прилетіли, в березні подались на ворк перміт дружині (в неї була звичайна візітор віза, не куает). жили тоді в готелі, вказували резеденшіал адресу - це готель, мейлінг адресу - квартиру друзів. якщо змінилась резеденшіал адреса, її обов'язково треба міняти в апплікації? поки що апплікація в процессінгу, ніяких рухів по ній не було
-
Так вони і признаються )
-
Не хочу спойлерити, це частина сюжету з Death Note
-
Дякую! Може доведеться звернутися ;-) та допоможуть і моїй справі
-
Начебто обов’язково змінювати. Це робиться через кризову форму. Не знаю на що воно впливає, в мене взагалі не канадська адреса, але читав що обов’язково.
-
Навчання у німецькому віші важливіше за майбутнє країни. Доречі, за бюджет якої вона має зарплатню бо талапає на єдиному марафоні
-
hi.switchy.io/MXxv Кратко; в Онтарио самые злые люди в Канаде, в Квебеке самые добрые. 😁 p.s. всегда это чувствовал 😁
-
Египет, говорят, мобилизуется. Скажите плиз, что это неправда.
-
Обережність моє друге імʼя Перше, правда, «не»
-
И не будут. Чего им это делать.
-
Нет
-
Probably ти там обережніше
23 Jan 2023, 01:02
508249/633570
about an hour ago