(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
За даними Ratehub, середньостатистичний канадець віком 65 і більше років заощаджує 129 000 доларів на RRSP (неоподаткований пенсійний рахунок). Ця цифра зростає приблизно до 160 000 доларів, якщо включити неоподатковуваний ощадний рахунок (TFSA). Загалом середній пенсіонер заощаджує 319 000 доларів. Скільки ви збираєтесь заощадити до пенсії в Канаді? ca.finance.yahoo.com/news/average-rrsp-balance-age-65-194500801.html
-
Хочу будинок, не хочу пробки 😇
-
Знайшов якийсь сумнівний чат, лише реклама 😕 а тут окремого нема
-
А там взагалі є українці з так би мовити нашої хвилі?) Бо ми з дружиною вже налаштовані там осісти, хотілося б якесь коло спілкування чи шо 👀
-
Залишу тут для історії, Аврора Монреаліс
-
Буду вдячний)
-
Деус-вульт? Аве мария?
-
Вище Олексій певно свій досвід розказав, насправді все простіше, але є кілька варіантів: - Фірма може вміти рахувати податки і по Квебекськи, і по Онтарійськи. Ви повідомляєте бухгалтера, що ви ві Онтаріо і вона зразу вам нормально рахує. - фірма каже, що вміє рахувати тільки по Квебекськи. Тоді по закінченню року подається декларацію і вам перкраховують. В нас з дружиною зразу з першого року в неї перший варіант, в мене другий. При переїздах з провінції в провінцію теж обовязково попереджаєте роботодавця, особливо, якшо вони вміють по різному рахувати податки.
-
бегом смотреть хоккей, сидите тут прохлаждаетесь
-
добавил
-
www.youtube.com/watch?v=QdFqy87l7bQ
-
Привіт, а чи бували в когось такі випадки, пишуть ейчари, типу зацікавив профіль, коли з вами можна поспілкуватись або ж вислала кудись резюме і відписують - хочемо перейти на наступний рівень, назвіть ваш час, ти їм відписуєш через короткий проміжок часу, і тишина… не знаю як це розцінювати