(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не треба забувати що лінкедін не єдине місце де поститься вакансія. Може ще на інших на цю вакансію +100 аплікантів😄
-
👆👆👆
-
Знакомство, смолл ток, общение ради общения с последующим продолжением на рабочую тему. Пост-встречи. Канадцы с колледжа начинают коннект развивать активно. Мы немного будем об этом говорит на ивенте выше.
-
Google Cloud випадково видалив мільярди доларів. Хмарний сервіс зніс базу даних найбільшого пенсійного фонду Австралії UniSuper. Тисячі людей не могли зайти у свої акаунти тиждень. Там зберігалося понад 120 мільярдів доларів. Допоміг лише бекап в іншого сервісу. Не забуваємо про резервні копії, колеги. @wallstreetukr
-
www.ddinstagram.com/reel/C6ziE9gyBCo/?igsh=cmlsMWlneXQzaW9t
-
Она поняла на чем хайповать)) Если сейчас создать аккаунт и захейтить Канаду там, можна очень быстро набрать подписоту
-
Цікаво що вона скаже якщо її лейофнуть, хоча мабуть у неї є батьківський будинок який вона здає за 4к мейн + 2500 бейсмент і тепер умнічає там
-
+3 за китів
-
10 баксів за салат? Я 13 плачу
-
а чорні більш чорні цікаво? )
-
Нє, з рибою треба на фермерський ринок їхати. В умовному лоблоус вона дуже така собі, і ріл оверпрайс
-
Був рілс з атлантичної провінції де тіп в супермаркеті плювався що місцева заморожена риба дорожча ніж привозна (з Китаю чи шо)
-
Не, прости, я даже если ты мне денег давать будешь, не хочу на это смотреть)
-
Я бы сам не отказался от ОФ Но мои волосатые ноги интересны только тебе
-
Не завидуй)
-
С онлифанс не лейофят)
-
www.ddinstagram.com/reel/C4Esu-0OIY7/?igsh=eXZ1bzN1ZmllazN3
-
Мы берём у китайцев. Не дорого и всегда свежая В местных магазах вообще практически не покупаем ничего Мясо, колбасы и сыры у поляков только)))
-
Добрий день, англійська, німецька, іспанська, італійська і грецька для дорослих і дітей від 15 років. Канд філол наук, автор книг, стаж 24 роки. Заняття онлайн, але ведуться по принципу оффлайн (живий урок) 093 9649452
-
Може просто то не популярно аплаїтися непонятно звідки в надії, що компанія з Штатів зробить ворк перміт. А сюди - популярно. Наші галери вроді казали, що треба трохи попрацювати в укр офісі, перед переїздом по Л1
23 Jan 2023, 01:02
508420/642004
about 2 hours ago