(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Может они ту уже и прикрыли
-
Ну на фоне показателей первого квартала конечно)
-
Bruh
-
Ну ці макрони та трампи за все хороше проти всього поганого, прості рішення, класика
-
Твої до речі написали що нема у них вакансії підходящої лол
-
Я думаю що це пусті слова і нічого принципово не зміниться... хоча є у них реально новітня зброя, якою можна було б дуже багато питань позакривати
-
Павел, где боеприпасы? )
-
Ну я хз чим там Трамп пітуна буде вговорювати, але мені здається що Трамп принциповий, якщо пітун не захоче переговорами закінчувати цю фазу війни то Трамп почне насипати зброї, понятно що корпус морської піхоти не пошле
-
Обміняти членство в нато яким не пахне навіть і близько
-
www.ddinstagram.com/reel/C6wm0xbPFkk/?igsh=MWJsNXYxdGlvNzd3Mg==
-
Всього рік і два місяці від інтерв’ю до Approved
-
biz.censor.net/news/3488791/nayistarisha_fondova_birja_ukrayiny_anulyuye_litsenziyi
-
Це проблема будь-яких нонпрофіт організацій. Якщо дрон не з китайського гівна і палок, з вбудованим реьом, захищеним дуьльойваним каналом, і т д то можливо. Яйця по 17 це був грабунок посеред війни. В США війни нема.
-
Я про те що таке пора вводити ще у 17му році писав, мене тоді на сміх підняли.
-
🇺🇦Міноборони з початку року допустило до експлуатації у війську 9 українських наземних роботизованих комплексів Роботизовані платформи виконують різноманітні завдання на полі бою, зменшуючи ризик для українських воїнів. #Україна #Ukraine Підписатись на Мілітарний
-
Це б захистилоивід ворожої артилеріі
-
Цікаво, можливо детонувати артилерійські снаряди в повітрі звуковою хвилею? Німці наче колись розробляли щось.
-
Дозволять наполягати на поверненні територій) Прелесть
-
Розробка з нуля коштує багато, коли наладить штампування буде дешевше. Але брати запчастини з Китая в умовах потенційного протистояння тому ж Китаю недалекоглґдне рішення.
-
Там ще є світчблейд із пострілом від джавеліна, той правда коштує як житомир, але принаймні танк вирубити може ))
23 Jan 2023, 01:02
508464/642352
10 minutes ago