(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всього рік і два місяці від інтерв’ю до Approved
-
biz.censor.net/news/3488791/nayistarisha_fondova_birja_ukrayiny_anulyuye_litsenziyi
-
Це проблема будь-яких нонпрофіт організацій. Якщо дрон не з китайського гівна і палок, з вбудованим реьом, захищеним дуьльойваним каналом, і т д то можливо. Яйця по 17 це був грабунок посеред війни. В США війни нема.
-
Я про те що таке пора вводити ще у 17му році писав, мене тоді на сміх підняли.
-
🇺🇦Міноборони з початку року допустило до експлуатації у війську 9 українських наземних роботизованих комплексів Роботизовані платформи виконують різноманітні завдання на полі бою, зменшуючи ризик для українських воїнів. #Україна #Ukraine Підписатись на Мілітарний
-
Це б захистилоивід ворожої артилеріі
-
Цікаво, можливо детонувати артилерійські снаряди в повітрі звуковою хвилею? Німці наче колись розробляли щось.
-
Дозволять наполягати на поверненні територій) Прелесть
-
Розробка з нуля коштує багато, коли наладить штампування буде дешевше. Але брати запчастини з Китая в умовах потенційного протистояння тому ж Китаю недалекоглґдне рішення.
-
Там ще є світчблейд із пострілом від джавеліна, той правда коштує як житомир, але принаймні танк вирубити може ))
-
Соціалка, на яку ми заслужили: у Сан-Франциско бездомним алкоголікам наливають безкоштовно, для «підтримання здоров'я». На це виділяється по 5 млн доларів на рік із бюджету міста. У меню є горілка, вино та пиво. Влада сподівається, що це знизить алкоголізм, отруєння та кількість порушень закону. @wallstreetukr
-
За рахунок масовості. Так. Але колись ьаліста теж була верхом технологічного мистецтва. Зараз є артилерія, навіть реактивна.
-
Ми вже побачили на цій війні як китайський дрон з гімна і палок за $2000 перевершив по кількості спаленої техніки продвинутий світчблейд за $50000.
-
Колись і електрика була дивом, а років 200 тебе із-за неї спалили б на кострі)
-
Не реально. В США є C-RAM для цього
-
Як зробити так щоб детонатор спрацював в повітрі.
-
Я ж кажу, треьа вивчати.
-
Скло репається при резонансі.
-
Зрівняв мясо з залізом яке летить зі швидкістю звуку
-
Колись займався вивченням даної теми(теоретично люблю це, розроьку, хоббі, в Україні якби було декриміналізлване, можливо розробкою зброї б занявся). Є частоты які викликають розбалансування нервової системи, на собі випробував, дуууже неприємно. Подібна штука використовується проти мітингів.
23 Jan 2023, 01:02
508474/642086
3 minutes ago